RO | EN

Istoric

Infiintarea societatii

Societatea a fost infiintata in 1998 , obiectul de activitate al societatii fiind initial, importul si exportul produselor alimentare (peste), prelucrarea produselor din peste si transport rutier de marfuri.

In 1999 a demarat constructia fabricii de prelucrare a pestelui, formata din depozitul de materie prima, hala de productie, depozitul de produse finite si birouri. Investitia s-a finalizat la inceputul anului 2000. Gama de produse a fost marita considerabil , ca urmare a cerintelor consumatorilor , din ce in ce mai diversificate

In numai 4 ani vanzarile firmei au crescut substantial , impunandu-se o marire a capacitatii de productie . In 2005 s-a inceput modernizarea si extinderea halei de productie . Au fost achizitionate cele mai noi si moderne linii de productie si ambalare . Investitia totala s-a ridicat la 2.000.000 EURO , fiind finalizata la inceputul anului 2007 . Prin realizarea acestei investitii s-a urmarit acoperirea cererii interne precum si demararea exporturilor de produse pe piata europeana .

Piata romaneasca

Studiind piata din Romania in domeniul produselor din peste si al preparatelor din peste, s-a luat decizia demararii acestei investitii, avānd cāteva avantaje competitive fata de firmele concurente din domeniu: contracte directe cu furnizorii de materii prime; know-how specializat tradus prin colaborarea cu firme similare din Lituania si Belarus pentru diversificarea gamei sortimentale ; relatii stabile cu furnizorii de materii prime sistem de aprovizionare propriu cu cele 5 TIR-uri frigorifice ale firmei; crearea unei retele de distributie proprie stabila; experienta pe piata.

In prezent Ocean Fish colaboreaza cu cele mai mari lanturi de magazine din Romania, cum ar fi: METRO CASH & CARRY, SELGROS CASH AND CARRY, CARREFOUR, REAL, CORA, AUCHAN, KAUFLAND, BILLA, G'MARKET, PIC, XXL, MEGA IMAGE, ARTIMA, PENNY MARKET, INTEREX, SPAR.


mergi sus

Somon afumat feliat 150g

Am selectionat pentru dumneavoastra cel mai bun somon pescuit din apele Oceanului Atlantic.Fiecare p...

Somon afumat feliat 150g
Vezi "somon" »